Saturday, July 31, 2010

mmg aku suke -.-

eii, tk ske bttla org buat fitnah nihh. dhla tk tnye kat aku btl ke tk, ni pakai cite je kat sume orang. mmg ah kau hebat, cte la lagi kat sume makhluk. cite laaa! bodoh. kau pon aku tk tau spe. dgr cer bdk kelas blkg je. aduhh, jgn aa mcm ni doh. kalau tk tau, tnye la aku dulu bru nk cer kat suku sakat kau en? haihh. -.-

mmgla org tuh ada mintak cpl beberapa kali. tp sume aku ckp NO. tkde satu pon aku ckp yes. soo, it still NO. tktaula sama ada org nih or kwn die yg pndi2 buat cite aku ckp yes and then cpl dgn org tuh. aduhh. -____-" mls nk pkir, tp dh ada kene ngena dgn aku, terpaksa pikir. seriously aku dh pna pertimbangkan kau dohh, tpi jgnla paksa aku dgn sebar cite mcm nih. igt aku ske kne paksa? cacat.  

kalau aku cpl dgn die, aku bgtau korg la weh. tk pyh nk dgr cer org lahh. lps tuh nk percaya. kalau aku ada cer, aku story sendiri. bende tkde cer, stkt mintak cpl kne ke cite kat korg? tgk, aku dh tercerita. haha. lps nih, aku akan cer oky. tpi lps nih dh tk best, so tk tau ah berminat tk lgi. hmmm, chaw.

3 comments:

  1. sian kawan aku nih.
    hha.high value:)

    ReplyDelete
  2. xpe.bersabar.
    kesabaran itu penting kawan:)

    ReplyDelete
  3. haha, sakai gile high value :P dh cukup sabar lahh nih. kalau ada lgi, mmg meletop jer. :)

    ReplyDelete